Κατηγορίες
Awards

Prestige Awards 2020/21

Κατηγορία: Spa of the Year 2020/21 – Greece

Μετά από πολλά χρόνια εστίασης στα επιχειρηματικά επιτεύγματα σε παγκόσμιο επίπεδο, η Corporate LiveWire αναγνώρισε ότι το σημαντικό έργο των μικρών και ανεξάρτητων επιχειρήσεων έχει αγνοηθεί από καιρό από τα περισσότερα διεθνή προγράμματα βραβείων. Για να διορθωθεί αυτό, τα Prestige Awards κυκλοφόρησαν για να γιορτάσουν τις επιχειρήσεις και τα άτομα που προσφέρουν σταθερά εξαιρετικά προϊόντα και υπηρεσίες σε ντόπιους κατοίκους, πρώην και τουρίστες επισκέπτες.

Η ομάδα των Prestige Awards έχει διεξαγάγει εκτεταμένη έρευνα για να εντοπίσει τις μεγάλες πόλεις και περιοχές σε όλο τον κόσμο με μια ζωντανή κοινότητα ΜΜΕ και ανεξάρτητη σκηνή. Πιστεύουν ότι οι επιχειρήσεις ΜΜΕ αποτελούν τη ραχοκοκαλιά κάθε οικονομίας, ενώ επίσης αντικατοπτρίζουν συνήθως τα μοναδικά χαρακτηριστικά της συγκεκριμένης πόλης ή περιοχής της. Ο Osmaan Mahmood, Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος των Prestige Awards, δήλωσε: «Αν και οι μικρές επιχειρήσεις μπορεί να μην είναι σε θέση να ανταγωνιστούν πολυεθνικές εταιρείες στο μέγεθος και την κλίμακα τους, υπάρχει μια εξατομικευμένη εστίαση με γνώμονα τις υπηρεσίες που συχνά ακυρώνεται από τους μεγάλους οργανισμούς».

Καθώς κάθε προορισμός έχει επιλεγεί προσεκτικά, οι αναγνώστες του Prestige καλούνται να ορίσουν επιχειρήσεις που έχουν αποδειχθεί οι καλύτερες στην αγορά τους τους τελευταίους 12 μήνες. Όλες οι εταιρείες που προκρίθηκαν στα Βραβεία Prestige καλούνται να υποστηρίξουν την υποψηφιότητά τους με αποδεικτικά στοιχεία της δουλειάς τους, θετικά σχόλια από τους πελάτες τους, πληροφορίες σχετικά με προηγούμενες διαπιστεύσεις και αναγνώριση καθώς και τονίζοντας τα πιο σημαντικά σημεία των επιχειρήσεών τους.

Η κριτική επιτροπή βασίζει τις αποφάσεις της σε τομείς όπως η αριστεία των υπηρεσιών, η ποιότητα του προϊόντος/υπηρεσίας που παρέχεται, οι καινοτόμες πρακτικές, η αξία, οι ηθικές ή βιώσιμες μέθοδοι εργασίας, καθώς και η συνέπεια στην απόδοση. Οι νικητές που επιλέχθηκαν είναι εκείνοι που μπορούν να επιδείξουν καλύτερα τις δυνάμεις τους σε αυτούς τους τομείς. Όλοι οι νικητές εμφανίζονται σε ένα εορταστικό περιοδικό βραβείων, που δημοσιεύεται τόσο σε ψηφιακή όσο και σε έντυπη μορφή, το οποίο διανέμεται στους συνδρομητές του Prestige.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *